Terechte BKR registratie laten verwijderen

Wanneer u door een terechte BKR registratie in de problemen bent geraakt en u geen hypotheek of lening meer kunt afsluiten. Dan is het onder bepaalde omstandigheden mogelijk om deze terechte BKR registratie te laten verwijderen. Hierdoor is het mogelijk dat de BKR registratie vervroegd komt te vervallen en hoeft u de door het BKR opgelegde termijn van 5 jaar registratie niet af te wachten.

Wanneer wordt u BKR geregistreerd

Als u een betalingsachterstand heeft van 60 dagen of langer dan is het mogelijk dat u negatief geregistreerd wordt bij de BKR. Deze registratie kan zowel terecht als onterecht zijn. Voor deze situaties zijn er verschillende mogelijkheden. 

Het verwijderen van een terechte BKR notering 

Er zijn meerderen factoren die een rol spelen bij uw BKR verwijderen. Het risico op een nieuwe betalingsachterstand dient klein te zijn, er dient dus een onderbouwing te komen van uw huidige gezonde financiële situatie. Een overzicht van de inkomsten en uitgaven dient dan ook te worden getoetst, wij kunnen u daarbij helpen.

Ook wordt er een belangenafweging gemaakt. Staat u op het punt een woning te kopen of bijvoorbeeld een auto te leasen? En is dit nodig vanwege gezinsuitbreiding of uw werk? Dan zijn er vaak wel mogelijkheden om uw terechte BKR registratie te verwijderen.

Wij helpen u graag

Kunt u geen hypotheek of lening afsluiten omdat een oude betalingsachterstand u in de weg staat? Een BKR registratie kan enorme gevolgen hebben. U bent zeker niet de enige; het overkomt jaarlijks duizenden Nederlanders. BKRregistratievrij.nl helpt u door registraties op de juiste wijze te laten verwijderen. Onze juristen kijken graag naar uw situatie en geven u graag gratis en eerlijk advies. 

Laat u niet gijzelen door een BKR registratie.

  • Optimale garantievoorwaarden
  • Snelle dienstverlening
  • Vaste prijs
  • Hoge succes rate
  • Betrouwbaar
  • Deskundig