Onjuiste vordering

Wij zien in de praktijk vaak dat incassobureau's onterecht hoge kosten rekenen voor rente, administratie of een aanmaning. Hierdoor krijgt u het idee dat u uw lening aflost terwijl dit bedrag voornamelijk bestaat uit rente. Deze kosten worden verhoogd voordat dit daadwerkelijk verhoofd mag worden. Er wordt in dit geval geen rekening gehouden met de wettelijke termijnen waarbinnen de kosten verhoogd mogen worden. 

Wanneer is er sprake van een onjuiste vordering?

Heeft u teveel betaald omdat de vordering niet op de juiste wijze aan u kenbaar is gemaakt waardoor u bijvoorbeeld een (onterechte) BKR registratie heeft? Dan zorgen wij van BKRregistratievrij er voor dat u de restitutie van het onjuiste deel van deze vordering terug krijgt en het probleem wordt opgelost. Bent u bijvoorbeeld verhuisd en is de post naar uw vorige adres gestuurd waardoor u van niets wist? Of komt de kredietverstrekker simpelgezegd de gemaakte afspraken niet na? 

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

De juristen van BKRregistratievrij kijken graag naar uw situatie. Beginnend met een verzoekschrift proberen wij het door u gewenste resultaat te bereiken. Als blijkt dat dit niet het juiste resultaat levert kan overgegaan worden in juridische stappen waardoor uw onjuiste vordering alsnog wordt opgelost. Verder kunnen wij u helpen met: 

Laat u niet gijzelen door een BKR registratie.

  • Optimale garantievoorwaarden
  • Snelle dienstverlening
  • Vaste prijs
  • Hoge succes rate
  • Betrouwbaar
  • Deskundig