Onterechte BKR registratie laten verwijderen

Kunt u geen hypotheek of lening afsluiten omdat een oude betalingsachterstand u in de weg staat? Onze juristen staan voor u klaar om te kijken naar de juistheid van deze coderingen. Het kan namelijk zijn dat het probleem al tijden geleden opgelost is of dat alles rust op een fout van de kredietverstrekker.

Wanneer wordt u BKR geregistreerd

Als u een betalingsachterstand heeft van 60 dagen of langer dan is het mogelijk dat u negatief geregistreerd wordt bij de BKR. De meeste mensen gaan er vervolgens ten onrechte vanuit dat BKR registratie terecht is.

Echter niet elke betalingsachterstand geeft de melder de bevoegdheid om een BKR melding te registreren. De kredietverstrekker dient zich aan de daarvoor geldende regels te voldoen. Uit ervaring weten we dat de geldende regels in de praktijk vaak niet goed worden nageleefd. U kunt dus ook met een betalingsachterstand onterecht geregistreerd staan.

Sta ik onterecht geregistreerd?

U als consument zal dit niet zo snel doorhebben, daarom controleren wij of de kredietverstrekker zich aan haar verplichtingen heeft gehouden. Bij geconstateerde fouten kunnen wij uw BKR registratie laten verwijderen of corrigeren.

Wij helpen u graag

Voldoet u aan de voorwaarden om een lening te krijgen, maar zit een BKR-registratie u in de weg? Een BKR-registratie kan enorme gevolgen hebben. U bent zeker niet de enige; het overkomt jaarlijks duizenden Nederlanders. BKRregistratievrij.nl helpt u door registraties op de juiste wijze te laten verwijderen.

Laat u niet gijzelen door een BKR registratie.

  • Optimale garantievoorwaarden
  • Snelle dienstverlening
  • Vaste prijs
  • Hoge succes rate
  • Betrouwbaar
  • Deskundig