Heeft u een BKR probleem, wij van BKR registratievrij.nl hebben de oplossing

Wordt uw hypotheek of lening geweigerd omdat u een oude betalingsachterstand heeft?

Is het probleem van destijds opgelost, is daarnaast uw inkomen hoog genoeg om toch een lening te verkrijgen, maar zit die oude BKR-registratie u in de weg? Een BKR-registratie kan enorme gevolgen hebben. U bent niet de enige die dat overkomt, het overkomt jaarlijks duizenden Nederlanders. Wij van BKRregistratievrij.nl helpen u in dit soort situaties door BKR-registraties te verwijderen.

Alleen indien u financieel gezond bent kan de BKR codering verwijderd worden. Door die ongelukkige samenloop van  omstandigheden  heeft u dat 'brandmerk' gekregen waar u zo snel als mogelijk van af wilt.

Wij van BKR registratie vrij helpen u !!

Wat is een BKR registratie?

BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Dit is een bureau dat van iedereen die in Nederland een krediet heeft afgesloten een elektronisch dossier heeft aangelegd. Dit dossier wordt vastgelegd in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Het BKR registreert o.a. de volgende leningen:

 • Creditcard
 • Telefoon abonnement
 • Private autolease
 • Roodstaan
 • Doorlopend krediet
 • Persoonlijke lening
 • Klantenpas met krediet
 • Hypothecaire betalingsachterstand van meer dan 120 dagen

Er zijn ook dingen die het BKR niet registreert, zoals: een studieschuld, hypotheek, huurachterstand, familiare leningen en betalingsachterstanden bij energiebedrijven.

Het doel van registratie is mensen te behoeden voor problematische schulden en dus hiermee een gezond financieel Nederland te bewerkstelligen. Kredietverstrekkers kunnen op deze wijze een gezonde afweging maken van de risico’s die gepaard gaan met een nieuwe lening.  Zo kunnen ze kijken of mensen nog betaalachterstanden hebben staan. BKR beoordeelt zelf niet of mensen wel of geen lening kunnen krijgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

U kunt een onterechte BKR registratie laten verwijderen: indien u geen hypotheek of lening krijgt vanwege oude betalingsachterstanden kunnen wij hier nogmaals naar kijken. Het kan namelijk zijn dat u dit al enkele tijd geleden heeft afgelost en uw financiële situatie ondertussen stabiel is. Lees hier meer over het verwijderen van een onterechte BKR registratie

U kunt een terechte BKR registratie laten verwijderen: wanneer u door een terechte BKR registratie in de problemen bent geraakt en u geen hypotheek of lening meer kunt afsluiten kijken wij graag samen naar de mogelijkheden. Onder bepaalde omstandigheden is het mogelijk om deze registratie te verwijderen. Lees daarover meer.  

Wij kunnen een BKR registratie aanpassen: Indien uw betalingsachterstand vors verminderd is heeft u recht op een herstelcodering. Het kan gebeuren dat kredietverstrekkers dit niet doorvoeren. Dit kan grote gevolgen hebben. Lees hier meer over het aanpassen van uw BKR registratie.

Verjaring vordering en de gevolgen: Indien een vordering verjaart blijkt te zijn,  betekent dit dat uw schuldeiser u niet meer kan dwingen om de vordering te voldoen. Bent u benieuwd naar dit proces e onze aanpak? Lees hier meer daarover.

Onjuiste vordering: het komt in de praktijk vaak voor dat Incassobureaus onterecht hoge kosten voor rente, administratie of een aanmaning in rekening brengen. Indien dit onjuist is kunnen wij zorgen voor restitutie van het onjuiste deel van de vordering. Bekijk hier enkele voorbeeldsituaties.

Verzekeraar keert claim niet uit: iedere Nederlander heeft over het algemeen meerdere verzekeringen afgesloten. Als het nu gaat om auto verzekeringen / schadeverzekeringen of levensverzekeringen. Indien de verzekeringnemer schade lijdt die onder de dekking van de verzekering valt, dient de verzekeraar deze schade te vergoeden. Lees hier voor meer informatie.

De juristen van BKR registratie vrij zijn gespecialiseerd in het verzekeringsrecht en zullen er alles aan doen om voor een goed resultaat te zorgen.

Laat u niet gijzelen door een BKR registratie.

 • Optimale garantievoorwaarden
 • Snelle dienstverlening
 • Vaste prijs
 • Hoge succes rate
 • Betrouwbaar
 • Deskundig